Διευθυντικά Στελέχη

 

Μαρία Αρβανίτη

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Αθηνών (1989 - 1993). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας άσκησης του επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄ τάξης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 340/98. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης ελληνικών εταιριών όπως η ξενοδοχειακή Club Mediterranean Hellas S.A., η αεροπορική Avionic LTD, καθώς και η αντιπρόσωπος της Pizza Hut στην Ελλάδα Food Plus Α.Ε.Β.Ε. Στην Centric εργάζεται από τον Απρίλιο του 2000, από το 2005 ως το Μάιο του 2018 διατήρησε τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας

Μαρία Χούμη

Οικονομική Διευθύντρια

Σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα. Εργάζεται επί εικοσαετίας σε οικονομικές υπηρεσίες μεγάλων εταιρειών. Έχει  διατελέσει Προϊσταμένη Λογιστηρίου επί 6 έτη στις εταιρείες του ομίλου Χατζηιωάννου Holdings AE και για 4 έτη διατέλεσε Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών της Sprider A.E. Από το 2006 έως και σήμερα δραστηριοποιείται  στο χώρο  των συμβούλων επιχειρήσεων, συμμετέχοντας κατά 50% στο εταιρικό  κεφάλαιο της Corpus Economicus ΟΕ.

Ελένη Καρυοφύλλη

Νομικός Σύμβουλος

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Διεθνές Δίκαιο από το McGill University του Καναδά. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Νομικός Σύμβουλος στον Όμιλο επιχειρήσεων «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» και για τρία έτη στην εταιρεία «DIMERA ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ». Διαθέτει σημαντική και πολυετή εμπειρία στο Εργατικό Δίκαιο, στο Δίκαιο Μέσων Ενημέρωσης, στο Εμπορικό, Διοικητικό Δίκαιο, Δίκαιο ανωνύμων εταιρειών, Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και ακινήτων. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Στη CENTRIC εργάζεται από τον Δεκέμβριο 2022.

Ελευθέριος Κωστάκης

Προιστάμενος Λογιστηρίου

Είναι πτυχιούχος Χρηματοοικονομικών και Επιχειρηματικών Οικονομικών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και κάτοχος του Diploma in IFR από τον διεθνή φορέα ACCA. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας άσκησης του επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄ τάξης. Ο κ. Κωστάκης εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα όπου απέκτησε εμπειρία τόσο στο χώρο της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών όσο και στον τομέα του στρατηγικού μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Στη Centric εργάζεται από το 2008.

Ελένη Κορωναίου

Εσωτερικός Ελεγκτής

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση τη Λογιστική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Είναι κάτοχος του επαγγελματικού τίτλου ACCA-JES και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants. Είναι κάτοχος άδειας Λογιστή Α’ Τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η επαγγελματική της σταδιοδρομία ξεκίνησε ως βοηθός Λογιστή και κατόπιν για 8 συναπτά έτη εργάστηκε ως Ορκωτός Ελεγκτής σε μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες όπως PwC και BDO Greece, όπου συμμετείχε μεταξύ άλλων σε ελέγχους πολυεθνικών και  εισηγμένων εταιρειών, ναυτιλιακών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών, βιομηχανικών εταιρειών και ΝΠΙΔ.  Στον Όμιλο Centric εργάζεται από τον Ιούλιο του 2018.

Απόστολος Αντωνιάδης

Σύμβουλος Διοίκησης

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1970. Είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων από το Deree College και μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Rotterdam School of Management. Είναι κάτοχος του τίτλου CFA. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο του Corporate Finance εργαζόμενος στις εταιρίες ΩΜΕΓΑ Χρηματιστηριακή/Τράπεζα και Euroxx Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ενώ έχει εργαστεί και στη Newsphone Hellas ως Σύμβουλος Διοίκησης. Στη Centric εργάζεται από το 2008.