Διευθυντικά Στελέχη

 

Μαρία Αρβανίτη

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Αθηνών (1989 - 1993). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας άσκησης του επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄ τάξης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 340/98. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης ελληνικών εταιριών όπως η ξενοδοχειακή Club Mediterranean Hellas S.A., η αεροπορική Avionic LTD, καθώς και η αντιπρόσωπος της Pizza Hut στην Ελλάδα Food Plus Α.Ε.Β.Ε. Στην Centric εργάζεται από τον Απρίλιο του 2000, από το 2005 ως το Μάιο του 2018 διατήρησε τη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας

Κέλλυ Αβαταγγέλου

Νομικός Σύμβουλος

Διαθέτει σημαντική και πολυετή εμπειρία ως δικηγορός εταιρειών και έχει χειριστεί μεγάλο αριθμό διεθνών συναλλαγών. Η ενασχόληση της εκτείνεται σε πλήθος κλάδων όπως ενδεικτικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ναυτιλία, η εκμετάλλευση ακινητών και τα τροφιμα. Έχει ασχοληθεί με θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων, κεφαλαιαγοράς και χρηματιστηριακής νομοθεσίας. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου της Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο από το πανεπιστήμιο του Κεντ του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη Centric εργάζεται από το 2017.

Ελευθέριος Κωστάκης

Προιστάμενος Λογιστηρίου

Ο κ. Κωστάκης εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα όπου απέκτησε εμπειρία τόσο στο χώρο της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών όσο και στον τομέα του στρατηγικού μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Είναι κάτοχος πτυχίου χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη Centric εργάζεται από το 2008.

Μάρκος Μλάνταν Ζντράνκοβιτς

Εσωτερικός Ελεγκτής

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ  με κατεύθυνση τη «Λογιστική» του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Αθηνών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της λογιστικής διαχείρισης και ανθρωπίνων πόρων εργαζόμενος στις εταιρίες Med Sea Health A.E και Coral A.E.. Στην Centric εργάζεται από 2018.

 

Απόστολος Αντωνιάδης

Σύμβουλος Διοίκησης

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1970. Είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων από το Deree College και μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Rotterdam School of Management. Είναι κάτοχος του τίτλου CFA. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο του Corporate Finance εργαζόμενος στις εταιρίες ΩΜΕΓΑ Χρηματιστηριακή/Τράπεζα και Euroxx Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ενώ έχει εργαστεί και στη Newsphone Hellas ως Σύμβουλος Διοίκησης. Στη Centric εργάζεται από το 2008.