Διευθυντικά Στελέχη

Ροδόλφος Οντόνι

Eκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποτελεί τον ιδρυτή και εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας, διατελώντας καθήκοντα Διευθύνοντος συμβούλου έως και σήμερα. Είναι απόφοιτος του London College of Printing, από όπου απέκτησε Β.Α. in Publishing Management. Είναι κάτοχος Master of Science in Management Systems από το Rochester Institute of Technology.

Ιωάννης Καποδίστριας

Eκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Κατέχει Diploma στα Οικονομικά από το University of London και BSc(Hons) στα Οικονομικά και στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το Manchester Metropolitan University.
Εργάστηκε αρχικά στην Ελλάδα στο χώρο της διαφήμισης και στη συνέχεια για 7,5 έτη ως Marketing Manager στην αεροπορική εταιρία easyJet στην Αγγλία. Εκεί ήταν υπεύθυνος για το λανσάρισμα, τη διαφήμιση και το σύνολο της επικοινωνίας της εταιρίας σε 9 χώρες της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Από τον Οκτώβριο 2005 εργάζεται ως Managing Director στις θυγατρικές εταιρίες της Centric στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μάλτα.

Αρβανίτη Μαρία

Οικονομική Διευθύντρια

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Αθηνών (1989 - 1993). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κάτοχος άδειας άσκησης του επαγγέλματος Λογιστή - Φοροτεχνικού Α΄ τάξης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 340/98. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο της λογιστικής και οικονομικής διαχείρισης ελληνικών εταιριών όπως η ξενοδοχειακή Club Mediterranean Hellas S.A., η αεροπορική Avionic LTD, καθώς και η αντιπρόσωπος της Pizza Hut στην Ελλάδα Food Plus Α.Ε.Β.Ε. Στην Centric εργάζεται από τον Απρίλιο του 2000.

Κωστάκης Ελευθέριος

Υπεύθυνος Εσωτερικού Ελέγχου

Ο κ. Κωστάκης εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα όπου απέκτησε εμπειρία τόσο στο χώρο της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών όσο και στον τομέα του στρατηγικού μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Είναι κάτοχος πτυχίου χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών οικονομικών της ΑΣΟΕΕ.

Αντωνιάδης Απόστολος

Σύμβουλος Διοίκησης

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1970. Είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης επιχειρήσεων από το Deree College και μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ από το Rotterdam School of Management. Είναι κάτοχος του τίτλου CFA, και πιστοποιημένος οικονομικός αναλυτής από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο του Corporate Finance εργαζόμενος στις εταιρίες ΩΜΕΓΑ Χρηματιστηριακή/Τράπεζα και Euroxx Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ενώ έχει εργαστεί και στη Newsphone Hellas ως Σύμβουλος Διοίκησης. Στη Centric εργάζεται από το 2008.